Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Fatherland - Utazás apám országába

Friss topikok

Címkék

Magamról, a blogról, meg ilyenek

2012.06.22. 11:44 Tran Dániel

kepek_vietnam-vietnami-utazas3_1215446483.jpg_502x377

Kedves Érdeklődők,

három nappal járunk az indulás előtt, azaz most járunk abban a szakaszban, amikor azt hisszük, hogy már mindent meg- és bevettünk, elcsomagoltunk, összeraktunk és bedobozoltunk, amire csak szükségünk lehet az előttünk álló út folyamán - ez persze sosincs így.

A családommal majdnem egy évtized után most újra közösen, valószínűleg utoljára látogatjuk meg édesapám Vietnámban élő (és a félreértések elkerülése végett: vietnámi nemzetiségű) szüleit, az én nagyszüleimet. Ennek a blognak az ötlete szűk baráti köröm ötlete alapján született meg, és  az utazás során felszedett élményeket fogja megörökíteni. Bár nyilván elég sok személyes családi élményem kerül majd fel ide a következő hetekben, ígérem, hogy igyekszem ezeken keresztül is még jobban szemléltetni a vietnámi kultúra nekünk oly távoli történetét, szokásait és más érdekességeket. Képeket, videókat is ígértem, úgyhogy a lehetőségekhez mérten illusztrálom is majd az eseményeket.

Most csend jön, majd az indulás előtti estére ígérem az első érdemi posztot, ahol kifejtem: milyen előkészületekkel jár, mennyibe kerül és miért is éri meg a Felszálló Sárkány Országába vezető út?

Üdvözlettel, Dani

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fatherland.blog.hu/api/trackback/id/tr874604445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása